Merj mosolyogni!
topadental.hu
Rólunk mondták
H. Krisztina

„Fiamnak, Kristófnak kivehető készülékkel sikerült rendezni a fogazatát. Orsolya szakértő figyelme és kedvessége oldottá tette a fogszabályozással járó rendszeres fogászati ellenőrzéseket.”
FACEBOOK
Egészségpénztárak
Dr. Topa Orsolya

2007: Diploma, Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Kar, summa cum laude minõsítéssel. Tanulmányaimat részben Németországban végeztem, ahol megismerkedtem a nyugat-európai fogszabályozási módszerekkel.

2007-2010: A Semmelweis Egyetem Gyermekfogászati és Fogszabályozási Klinikájának rezidens orvosa voltam.

2010: Fogszabályozás szakvizsgát tettem kiválóan megfelelt minõsítéssel.

2010-2011: A Semmelweis Egyetem Gyermekfogászati és Fogszabályozási Klinikájának fogszabályozó-szakorvosaként dolgoztam, gyakorlatvezetõként végzõs fogorvostan-hallgatók fogszabályozás tantárgyát oktattam angol, német és magyar nyelven.

2007 óta több neves budapesti  magánrendelõ, például Madách Dentál fogszabályozó-szakorvosaként tevékenykedem.
 
Igyekszem minél precízebben dolgozni, nem sajnálom az időt a pácienseimre. Pontos kezelési tervet készítek mindenkinek az aktuális állapotról, lehetőségekről, árakról. Ha van több opció, együtt keressük meg a legmegfelelőbbet. Célom nemcsak az esztétikus, hanem a hosszú távon jó funkcionáló, egészséges fogazat kialakítása.
Akkor vagyok boldog, ha a vártnak megfelelő vagy annál jobb eredményt nyújthatok, és a fogszabályozó kezelés után megszépült, önbizalomtól ragyogó mosolyt látok az arcokon. Mindenkivel igyekszem kapcsolatban maradni, sokan évek múltával is eljönnek hozzám. Ez különösen nagy örömmel tölt el!
 
Külföldi és hazai továbbképzéseken és külföldi klinikai látogatásokon rendszeresen részt veszek. Tagja vagyok a Magyar Ortodontusok Társaságának és az European Orthodontic Society-nek. Angolul és németül felsõ fokon, olaszul közép fokon beszélek . Nagyon szeretek utazni, kirándulni, fényképezni. Férjemmel élek Zuglóban.