Fogszabályozás minden életkorban
topadental.hu
Rólunk mondták
K. Iván, 39 éves

„Először kislányom kapott kivehető fogszabályozót Dr. Topa Orsolyától. Hamarosan én is kedvet kaptam, miután megtudtam, hogy 30 felett is nyugodtan lehet a fogakat szabályozni."
FACEBOOK
Egészségpénztárak
Felnőtt fogszabályozás
Fogszabályozó kezelésbe bármely életkorban belevághatunk. Mivel a fogakat körülvevő csont átépülésének képessége egész életen át megmarad, 30-40 évesen sem kell attól tartanunk, hogy fogunk nem „szilárdul meg újból”. Attól se féljünk, hogy a kezelés fájdalmasabb lesz vagy feltétlenül fém „tappancsokat” kell majd viselnünk. Modern, felnőtt fogszabályozó készülékek típusai bővebben.
 
A mai magyar felnőttek nagy részének nem volt gyermekként fogszabályozója, vagy egy sikertelen próbálkozásra emlékszik vissza. Egyre többen felismerik viszont a lehetőséget, hogy ilyenkor sincs késő akár komolyabb kezelésbe sem belevágni. Belátják, hogy egy átmeneti fogszabályozós állapot megéri az áldozatot, mert szabályos fogsorukkal, szép mosolyukkal munkahelyükön és kapcsolataikban sokkal sikeresebbek és magabiztosabbak lesznek. A rendezett, ápolt fogsor az Élet minden terén igényes, odafigyelő emberről árulkodik.